План дій Асоціації УЯФ на 2012 рік

30 листопада 2011р. на Загальних зборах Асоціації УЯФ затверджений План дій Асоціації УЯФ на 2012р.

У 2012 році Асоціація продовжить роботу для досягнення цілей, визначених Статутом Асоціації та Планом дій на 2011 рік щодо:
- формування єдиної позиції підприємств атомно-промислового комплексу України з питань функціонування та розвитку ядерної енергетичної галузі,
- відстоювання інтересів ядерної енергетичної галузі при формуванні державної політики України в сфері використання атомної енергії,
- використання можливостей міжнародного співробітництва для зміцнення виробничого потенціалу і просування продукції українських виробників на світові ринки.
 
Передбачається продовжити діяльність по 5 напрямах, визначених Планом дій Асоціації «Український ядерний форум» на 2011 рік (версія від 5 січня 2011 року), а саме:
1. Енергетична інфраструктура та фінансування проектів.
2. Стандарти з безпеки та нормативні документи.
3. Навчання та підготовка персоналу (в тому числі управління знаннями).
4. Позитивне сприйняття ядерної енергетики громадськістю та робота з засобами масової інформації.
5. Міжнародне співробітництво та робота з Асоціацією Європейський Атомний Форум.
 
У Плані дій на 2012р. передбачено приділити увагу такому напряму діяльності асоціації, як інформаційно-аналітична підтримка її членів. З метою підсилення роботи за цим напрямом планується провести в І кв. 2012р. Конференцію «Український ядерний форум -2012: плани та перспективи розвитку атомно-енергетичної галузі».