Уряд звільнив гендиректора концерну «Ядерне паливо»

Джерело: oilpoint.com.ua, 02.07.2020
Кабінет Міністрів України припинив повноваження генерального директора державного концерну «Ядерне паливо» Дробота Сергія, який виконував обов’язки генерального директором концерну з 16 квітня 2014 року, та призначив новим т.в.о. Білана Олександра, якого призначили заступником генерального директора держконцерну в серпні 2018 року. Про це йдеться з рішень Уряду від 1 липня 2020 року: «Припинити повноваження генерального директора Державного концерну «Ядернепаливо» Дробота Сергія Анатолійовича відповідно до пункту 5 частини першої статті 41 Кодексузаконів про працю України».
Держконцерн «Ядерне паливо» створено відповідно до розпорядження КМУ від 17 квітня 2008 р. № 650. Учасниками Концерну є державні підприємства: «Східнийгірничо-збагачувальний комбінат», «Смоли» і «Український науково-дослідний та проектно-розвідувальний інститут промислової технології».
Акціонером Держконцерну виступає АТ «Міжнародний центр із збагачення урану» (10%акцій), ПрАТ «Завод з виробництва ядерного палива» (50% +1 акція), ТОВ «Науковий парк «Хімічнітехнології» (49% акцій).

Читай також

Архів