Колектив та члени Асоціації "УЯФ" висловлюють співчуття рідним та близьким Володимира Коровкіна

Прийшла сумна звістка, що 15 жовтня на 91-ому році пішов з життя Володимир Олександрович Коровкін.
Володимир Олександрович був світлою, яскравою людиною з великим серцем, обдарованою божим талантом допитливого вченого, професійного керівника, мудрого наставника. 
Все життя Володимира Олександровича було пов’язане з атомною енергетикою, якій він віддав 68 років сумлінної праці. З 1973 по 2002 роки він був директором Рівненської АЕС, під його керівництвом було введено в експлуатацію п'ять (!) атомних енергоблоків України. Досвід та знання Володимира Олександровича були затребувані в ДП НАЕК "Енергоатом" на посаді віце-президента з капітального будівництва для пуску енергоблоків № 4 ВП "Рівненської АЕС" та № 2 ВП "Хмельницька АЕС". Блоки були введені в експлуатацію в строк і з найменшими затратами.
Ім’я Володимира Коровкіна як одного з найвидатніших атомних енергетиків сучасності назавжди буде викарбуване в історії атомної енергетики України, а його досягнення та здобутки стануть прикладом для прийдешніх поколінь.
Від імені колективу та членів Асоціації «Український ядерний форум» висловлюємо найщиріші співчуття рідним Володимира Олександровича та поділяємо сум всіх атомників України. 

Читай також

Архів