ДНТЦ ЯРБ отримав сертифікат відповідності ISO 9001:2015

Джерело: ДНТЦ ЯРБ, 04.11.2020 
Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки в черговий раз підтвердив відповідність функціонування інтегрованої системи менеджменту вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.
Ресертифікаційний аудит системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2015 за правилами міжнародного сертифікаційного органу TÜV NORD CERT GmbH підприємство пройшло у серпні, а днями отримало відповідний сертифікат.
Серед позитивних практик аудиторами, зокрема, було відмічено високий рівень залучення керівництва підприємства до інтегрованої системи менеджменту, а також добре налагоджену комунікацію, в тому числі у напрямку міжнародної співпраці.
Впроваджена у ДНТЦ ЯРБ система менеджменту якості відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015 поширюється на такі сфери діяльності:
• надання науково-технічних та експертних послуг у сфері ядерної та радіаційної безпеки;
• проведення прикладних досліджень з безпеки ядерних установок та радіаційних технологій;
• здійснення консультаційної, інжинірингової та інженерної діяльності у сфері використання ядерної енергії та в інших сферах;
• здійснення освітньої діяльності, підвищення професійної кваліфікації та професійної перепідготовки спеціалістів у сфері використання ядерної енергії.
Наявність сертифікату свідчить про ефективну роботу ДНТЦ ЯРБ при наданні послуг замовникам та іншим зацікавленим установам і громадськості, а також спрямованість підприємства на захист населення та довкілля від радіаційного впливу техногенного походження. 

Читай також

Архів