ПРЕС-АНОНС

   29 листопада 2018 року по завершенню Загальних зборів членів Асоціації, о 15.40, відбудеться зустріч представників підприємств-членів Асоціації з Генеральним директором Європейського ядерного форуму (Форатом) паном Івом Дебазеєм, який очолив Форатом у серпні 2017 року.
   Пан І. Дебазей презентує існуючі тренди в галузі ядерної енергетики та промисловості в ЄС, представить основні напрями діяльності Форатому та відповість на питання.
   
   Довідково. Пан Дебазей є громадянином Франції. Він дипломований інженер – електрик, довгий час працював у французькій компанії Електрисіте де Франс (ЕДФ). В зоні його відповідальності були різні напрямки діяльності: ядерна техніка, гідроенергетика та управління проектами з теплової генерації у Франції, США та Азії, де він провів 5 років.  До свого призначення на посаду генерального директора Форатому, він був представником ЕДФ з питань Енергетики в Брюсселі.  
***
ФОРАТОМ, Європейський ядерний форум, на сьогодні  об'єднує 15 національних ядерних асоціацій європейських країн, представляють інтереси більш ніж 800 європейських та транснаціональних компаній. Сфера діяльності цих компаній - надання продукції та послуг у ядерній галузі - від ядерних реакторів та технологій ядерно-паливного циклу до транспортування ядерних матеріалів і поводження з радіоактивними відходами.
Форатом консультує європейських політиків у міжнародних європейських організаціях з питань: безпеки постачання енергоресурсів, низьковуглецевого розвитку, конкурентоспроможності, ядерної безпеки, створення стимулів для інвестицій, енергетичного міксу, європейського законодавства, громадської думки, досліджень і розвитку, управління знаннями, безпеки поводження з відходами.
Форатом працює в тісному співробітництві з такими інституціями, як «Технологічна платформа сталого розвитку ядерної енергетики» та «Група високого рівня з питань безпеки та поводження з відходами», створеними за  ініціативою Європейської комісії, МАГАТЕ, Євратома, WENRA (Асоціація ядерних регуляторів Західної Європи - Асоціація регуляторів ядерної безпеки західних країн), Світова ядерна асоціація та іншими міжнародними організаціями.
В 2011 році, Асоціація «Український ядерний форум», яка об’єднує компанії українського атомно-промислового комплексу, стала асоційованим членом Форатома.
      Запрошуємо взяти участь в заході, який відбудеться в офісі Асоціації за адресою:
м. Київ, вул. Назарівська, 7Б, офіс 13 (4-й поверх). 
Акредитація триває до 16.00 28 листопада 2018 за телефоном: 234 33 99 або поштою: atomforum@atomforum. org.ua 

Читай також

Архів